Ozan Kabak blevet Jurgen Klopps

  Nieves Maria
  Par Nieves Maria
  Catégories: Sport

  0/5 étoiles (0 votes)

  Ozan Kabak blevet Jurgen Klopps   

  med januar-overgangsvinduet i sønderjyske fodboldtrøjer under en knæoperation

   

  Liverpool holder øje med en erstatning for Virgil van Dijk, efter at han havde en sæsonafslutningsskade mod Everton i sidste måned. Med januar-overgangsvinduet i horisonten er Schalke-centerback Ozan Kabak blevet Jurgen Klopps øverste mål. Den tyrkiske internationale chancer for at spille på Anfield tog et stort løft, efter at hans pris var faldet.

  Liverpool fik et stort løft i deres forfølgelse af Ozan Kabak, efter at Schalke faldt sin salgspris.

  Det kommer i lyset af deres beslutning om at kigge efter en centerback i januar-transfervinduet, efter at Virgil van Dijk blev udelukket i sæsonen med en knæskade.

  Køb Fodboldtrøjer

  Han led problemet mod Everton i Merseyside-derbyet i sidste måned efter en udfordring fra Toffees-målmand Jordan Pickford.

  Fodboldtrøjer Børn

  Jurgen Klopp har allerede brugt en række spillere i Van Dijk's position, herunder Fabinho, Rhys Williams og Nat Phillips.

  fotbollströja barn eget tryck

  Men med januar-overførselsvinduet i horisonten er de røde opsat på at underskrive en tilpasningsbar erstatning - især efter at have mistet Dejan Lovren om sommeren, som ikke blev udskiftet.

  Fußballtrikots günstig

  De har sat sig på Schalke-stjernen Kabak, der har imponeret bagud for Bundesliga-tøjet.

  Han er den seneste af tyrkiske centerbacker, der dukker op med store forhåbninger, herunder Leicesters Caglar Soyuncu og Merih Demiral fra Juventus.

  På kun 20 år er han blevet udråbt til en top fremtid og har fået ry for sine ekspert-timede tacklinger.

  Ifølge CalcioMercato søger Schalke at sælge deres topaktiver, når de gennemgår en hård økonomisk periode.

  I mellemtiden har Georginio Wijnaldum detaljeret, hvordan Van Dijk har haft det efter at have været under en knæoperation.


   

  FacebookTwitterFacebookLinkedInPinterest  Des idées à partager Saviez-vous qu'en partageant votre cours de français ou de maths ... vous pouvez aussi être payé(e)?
  En savoir plus